Bemutatkozás

Bartus Márta vagyok

Bartus MártaOrvosi és smink mikropigmentáló

Az alapokat sminktetoválóként tanultam 2001-ben tanultam Hollandiában, majd Magyarországon a legkiválóbb mestertől sajátítottam el a legtöbb tudást, specialitást, aki tankönyvet is írt ebből.

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy hamarabb lettem sminktetováló szakember, mint kozmetikus. Mivel nagyon fontosnak tartottam az anatómiát és a biokémiát, ezért a kozmetikus képesítést is megszereztem. Kizárólag smink- és orvosi tetoválással foglalkozom, a kozmetika más területével gyakorlatban nem foglalkozom. Ebben van a legtöbb gyakorlatom, és ebben a témában fejlesztem magam rendszeresen.

Az orvosi tetoválást azért választottam szakiránynak, mert nagyon sok ember küzd látható, vagy láthatatlan problémákkal, amire az orvosi tetoválás megoldást nyújthat. Az évek során több olyan vendéggel alakult ki szinte baráti viszony, akivel a problémái miatt ismerkedtünk meg, és azóta rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Többen küldenek fotókat évek múltán is, hogy milyen szép, és tartós még a tetoválása, valamint menyire megváltoztatta az életét az orvosi tetoválása
Hazai és külföldi kiállításokon, szimpóziumokon hallgatok előadásokat és kizárólag a legmodernebb, legsterilebb technikákkal haladok.

2012 februárjában Hollandiában megkaptam a nemzetközi mesteri oklevelet.

2013-ban lehetőséget kaptam egy olyan plasztikai sebészeten dolgozni, ahol Magyarország 5 leghíresebb sebészei dolgoznak. Nagy megtiszteltetésnek érzem ezt a kihívást, és azóta is igyekszem megfelelni.

2014 szeptemberétől a Swiss Color Akadémia hivatalos oktatócsapat tagja vagyok. Kizárólag a cég orvosi mikropigmentjeit használom, mely megfelel a legszigorúbb európai elvárásoknak is.