GY.I.K.

Ajakhasadék tetoválása

Mindenképpen javaslom, hiszem ajakhasadék esztétikai műtétkor több lemez is beültetésre kerül, így előzetesen orvosa véleményét is tanácsos kikérni.

Azoknak, akik ezzel az esztátikai problémával élnek, zavarja őket, és a rekonstrukciós műtétek után is úgy gondolják, hogy szeretnének egy szép, és természetes szájformát. Ezzel a módszerrel teljesen kialakítható a száj formája, színe. Széleit egy természetes pigment színnel kiválasztva, gyönyörű, és telt ajkakat lehet sminktetoválni. A Nouveau Contour orvosi és sminktetoválógép a legtökéletesebb eszköz ehhez a technikához, mert a medical funkciójával a bőr megvastagodott szöveteit is érzékeli, így egyformán injektálja az ép, és a sérült bőrfelületet is. A kialakított szájszélek után a lágy besatírozás a szájak feléig egy természetes, és egészséges hatást kölcsönöz az ajkaknak.

A száj sminktetoválás nem jár komoly fájdalommal, de mivel a bőrbe tű segítségével juttatunk be pigmenteket, a vendég minden esetben érez kellemetlen, enyhe fájdalmat. A fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítőket használunk.(Lidocain és származákait, Tetracaint, Ultracaint) Amennyiben Lidocain érzékenységről tudunk, tájékoztasson, hogy más hatóanyagú érzéstelenítőt használjak!

Hajtetoválás

A beavatkozás utáni első 24 órában kerülje, aztán viszont igen!

Nagyon minimális bőrpír keletkezik de néhány óra elmúltával az is eltűnik.

Nem, abszolút nem fáj. A hajtetoválás - mikropigmentációs beavatkozáskor csak az epidermiszen - bőr felső hámrétegén dolgozok, ezáltal a beavatkozás teljesen fájdalommentes, inkább érzékeny a terület, de lehetőség van 20% -os Lidocain oldattal még az érzékenységet is lenullázni

Általában kettő alkalom elég. Kettő beavatkozás kell, egy hónap elteltével, mivel a második alkalommal tovább sűrítjük és varázsoljuk természetessé a "hajviseletét"

A kezelés árába tartozik egy speciális "after care" krém, csak és kizárólag ezzel szabad kezelni a felületet, semmi más egyébbel házilag, vagy patikai kenőccsel nem szabad.

Orvosi mikropigmentációs és kiemelkedő esztétikai eredményeink miatt számos okból, indokkal veszik igénybe egyre többen a hajtetoválást. Ezek:

  • felül és elől teljesen kopasz férfiak, akik röviden tervezik hordani a hajukat
  • változó korban lévő nők, akiknek a fejtetejükön diffúz ritkulás és kopaszodás látható
  • kemoterápián átesett, átmenetileg kopasz férfiak
  • műtétből származó (baleseti és esztétikai pl. csíkkivételes hajbeültetés donori) sebhellyel rendelkezők
  • rossz FUE hajbeültetés korrigálása donor területen = nagy lyukak (férfiak és nők is)
  • akik szeretnék, ha sűrűbbnek hatna a hajuk

Azoknak akik pl fejük elején kétoldalt teljesen kopaszok, és hosszan tervezik hordani a hajukat. Egyszerű a képlet: ha mellé kell pigmentáljunk, akkor csak rövid lehet a haja, ha pedig közé szeretne, mivel ritkás, akkor lehet hosszabb is.

Mindenképpen javasolt, már csak a fertőzésveszély elkerülése miatt is, hiszen a hajszálakon sokkal jobban "megtapadnak" a baktériumok Előtte egy alapos hajmosás, vágást kérek, hiszen 5-8 napig mellőzni kell a haj mosását. Ha sűríteni akarja a hosszúak között, akkor nem.

Általában 5-8 napig mellőzni kell a strandolást, szauna, sport, közös fürdőket,erős fizikai terhelést, de a pár nap elteltével ugyanolyan teljes életet élhet mint előtte.

1-4 óra alatt egy egész fejtetőt be tudom sűríteni. Ha Önnek ennél kisebb területre kell, akkor rövidebb.

Abszolút rövid hajúaknak a megtévesztésig természetes hatást kelt.

Két fajta páciensnek javallott a hajtetoválás:

  • ritka, de normál hosszúságú (5+ cm) haj közé tetoválva vékony hajszálpigmentként, és
  • rövid 1 mm - 3 mm közötti hajszálak közé és mellé is lehet = ha nagyon kopaszodik valakinek a fejteteje, akkor később se hagyhatja meg hosszabbra

Akinek nem javasolom: 0,5+ cm hosszú haj mellé tetoválva már furcsán néz ki, ezért ha haj mellé tetoválok, akkor még egyszer: rövid 1-3 mm kell legyen a haj.

Években pontosan meghatározni nem lehet, 6 hónaptól - akár 3 évig is tart. Ez után fokozatosan elhalványodik, kikopik. De ez az idő függ a bőrtípustól és attól is, hogy mennyit tartózkodik napon,szoláriumban, mivel az UV sugarak hamarabb kifakíthatja a színt.

Jelenleg 15 alapszínű mikropigment áll rendelkezésemre, amelyeket tovább kombinálva, keverve újabb és újabb árnyalatokat tudunk kidolgozni, ezért szinte bármilyen színt ki tudunk keverni.

Nem jellemző. A beavatkozás alatt nincs semmilyen szintű vérzés, tehát hegesedés sincs.

Igen, természetesen, a két módszer nem zárja ki egy mást, sőt erősíti, mivel ha a hajbeültetés sikeres is, sajnos sűrű nem lesz. A hajhagymákat az eljárás nem veszélyezteti mivel azok a bőr mélyebb rétegében helyezkednek el, mint amelybe a bevitt pigmentek kerülnek.