Mell tetoválás

Mi az areola (mellbimbó-udvar) tetoválás?

Areola pigmentáció az a folyamat, amelynek során orvosi tetoválással pigmentálok festéket a mellbimbó körül, valamint 3D technikával mellbimbót imitálok. A látvány abszolút élethű, kidomborodik a sima felületből úgy, hogy ezzel az álcázás technikával az eredetihez hasonló lesz az eredmény. Évekkel ezelőtt még betegség után nem rekonstruálták újra a mellet, hanem melltartóba helyezhető, úgynevezett kivehető tasakot adtak a páciensnek. Az utóbbi 20 évben felgyorsultak az orvosi rekonstrukciós műtétek, így mára már hazánkban is szinte minden nő részesülhet mell eltávolítás után implantátummal. Ilyenkor a saját bőrt használják, így mire az implantátummal együtt meggyógyul a terület, a heg is meglátszik, illetve bimbó és bimbóudvar nélküli mell lesz a végeredmény.

Itt kapcsolódhat be az orvosi tetováló mester. Az én szakmámban a legfontosabb a személyes megismerés, mert ez a munka olyan intim terület, amit nagyon kevesekkel oszt meg egy nő. Műtét után hosszú időbe kerül, amíg újra megnyílik valakinek egy vendég, önbizalma ilyen esetekben visszafogottá válik. Az areola tetoválással vendégem visszakapja önbizalmát, újra megélheti nőiességét, és teljes értékű életet élhet. Nem kell magyarázkodnia, vagy szemérmesen öltözködnie edzőterem vagy az uszoda után az öltözőben.

Minden egyes vendégnek saját, egyénre szabott színt keverek ki, természetesen gammasterilizált Swiss Color pigmentekből. A legfontosabb kritérium, hogy a másik mellbimbó-udvar színével megegyező legyen gyógyulás után, illetve a formája, nagysága a másikhoz legjobban hasonlítson. Az eljárás körülbelül 30-40 perc oldalanként, és általában fájdalommentes. Ha a vendég bármilyen kellemetlenséget érez, úgy helyi érzéstelenítő alkalmazását használom. Erre Lidocaint vagy cain típusú érzéstelenítőt használok. Lidocain érzkenységnél pedig speciális krémet, illetve Tetracaint.

Areola orvosi tetoválás ára mellenként: 50.000.-ft körül van, ez függ a terület nagyságától, és hogy hány alkalommal kell megismételni. Mindenképpen előzetes konzultáció szükséges. Az összeg az elkészült árat tartalmazza, nem egyszeri alkalommal értendő.