Orvosi tetoválógép

Orvosi tetoválógép

Digitális technológia

 

A Swiss Color a világon az első technológia, amely biztosította az átfertőzés elleni védelmet. Olyan steril higiéniai modulokkal dolgozunk, ami a legfontosabb cél az orvosi tetoválásban. Semmilyen eszközt, ami a bőrrel érintkezik, nem sterilizálunk, hanem az erre a célra tartott speciális tárolóba helyezzük, hiszen veszélyes hulladéknak számít.

A Swiss Color digitális professzionális tetoválógép minden helyzetben, felületen és körülmények között a beprogramozott pontossággal dolgozik, így minimális a fájdalom, és a kivérzés. Mivel nem szakítja a szöveteket, ezért a gyógyulás is sokkal gyorsabb, zökkenő mentesebb.

 

 

 

Gammasterilizált pigmentek

 

Lift MESO Konzept saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű festékei steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A nagyon magas pigment állomány mérete egyenletes, ezért hosszútávon tartós színt eredményez. A felszívódás és halványódás az évek alatt folyamatos. A sminktetoválás elkészítéséhez csak speciálisan ilyen célra készített pigmenteket, vagyis sminktetováló festék anyagokat használunk. A testtetoválások, vagyis hagyományos tetoválások készítése esetén használt festékektől lényegesen eltérnek, ugyanis a tetováló festék szemcsék nagysága más. Többek között ennek köszönhető a sminktetoválás azon tulajdonsága, hogy néhány év alatt fokozatosan és egyenletesen elhalványodik, majd lebomlik a szervezetben. Hogy a sminktetováló festék hány évig marad a bőrben, azt pontosan meghatározni nagyon nehéz, hiszen ezt mind az életkor, mind az életmód és persze az anyagcsere is befolyásolhatja, de legalább 3 évig dekoratív megjelenést biztosít. A felszívódás és halványodás az optimális pigment nagyság miatt az évek múlásával is egyenletes.