Secret Contour – amiről csak Ön tud!

Secret Contour – amiről csak Ön tud!

Ma a testünk, bőrünk ápolásához hozzátartozik a rendszeres epilálás, az intim területek teljes szőrtelenítése, vagy finomabb, diszkrét fanszőrzet meghagyása a szeméremdombokon. Nem kell ahhoz feltétlenül hormonváltozás, vagy változó kor, hogy testünkön a hajszálak, szőrszálak elveszítsék pigment tartalmukat. Van, akinek már egészen korán, 18-20 évesen előbukkannak az első ősz hajszálak… és ezek a pigment-hiányosságok megjelennek sajnos az intim területen is.

Ilyenkor sokak számára két megoldás ötlik fel:

  • kihúzni azonnal
  • befesteni

A festés nem ajánlott, hiszen egészen intim területről van szó, a bőr ezen a területen fokozottan érzékeny!

Azonban minél több színtelen, ősz szálacska van, az ősz szálak csipesszel, vagy gyantával történő epilálása is egyre nagyobb gondot okoz. Minél sűrűbben epilálunk, annál nagyobb az esély, hogy a szőrtüsző elpusztul, azaz, nem lesz több szőrszál az adott területen. Semmilyen.

Még nehezebb a helyzet, ha Önnek alopéciája van, mely a test teljes csupaszságát okozza.

Bőrünk teljes testünkön a gravitáció során veszít rugalmasságából, ez erre a területre is vonatkozik. Amint megereszkedik a bőr az intim területen, és rendszeresen epilálja, a csupasz szeméremdomb már nem lesz vonzó, sem nőies…

Létezik a feszesség visszaállítására műtéti beavatkozás, ám a diszkrét külső minimális, finom kontúrok nélkül még mindig nem megoldott… egészen mostanáig.

 

Önnek lehetősége van változtatni,

mi pedig segítünk ezen az állapoton.

 

Speciális, mikropigmentációs eljárással megoldható az apró szálak megrajzolása, ezáltal az ősz szálak pótlása, anélkül, hogy ez feltűnő, közönséges lenne.

Fontos a nőiesség megtartása, nem kell, hogy zavarja többé ez a jelenség, ahogy a neve is mondja,

 

Secret Contour... senki nem tud róla, csak Ön!